Despre noi

Settlers este o echipă de consultanți imobiliari certificată și cu experiență, care reprezintă proprietarii de imobile din toate sectoarele, tipurile și dimensiunile, cu scopul de a tranzacționa cu succes pe piaţa de specialitate la nivel local, național sau internațional.

Settlers are capacitatea de a aduce împreună vânzătorii și cumpărătorii într-un mediu confidențial și de a gestiona negocierile până la stabilirea unei înțelegeri și de a finaliza tranzacţiile, păstrând în același timp interesele dvs. în prim-plan, indiferent dacă vă reprezentăm ca vânzător sau cumpărător. De la început până la sfârșit, Settlers va gestiona profesional și etic procesul pentru a vă asigura că obiectivele sunt atinse.

Ne-am specializat in servicii de consultanta imobiliara ce includ:

Evaluarea Proprietatii - reprezintă o componentă critică a reusitei în orice tranzactie imobiliara.

Vânzări și inchirieri de proprietati rezidentiale, comerciale, corporate, industriale și comerciale.

 

Scopul principal al Settlers este de a oferi consultanță imobiliară specializată pentru clienţii săi într-un mod profesionist, folosind pentru aceasta tehnologii inovatoare, sisteme şi unelte performante.

Settlers este compania care foloseşte tehnologiile şi le pune în slujba consultanților cu scopul de a îmbunătăţi standardele de practică în serviciile de consultanţă imobiliară.

Pentru că suntem parte a unei pieţe globale, este din ce în ce mai important să identificăm și să evidențiem valorile de bază care ghidează tot ceea ce facem. Valorile noastre fundamentale dezvoltă și definesc cultura noastră, brandul, strategiile noastre de afaceri și ceea ce suntem ca profesioniști. Scopul nostru este de a trăi în mod constant aceste valori de bază.

Integritatea și profesionalismul se află în centrul afacerii noastre și al oamenilor ce alcătuiesc împreună echipa Settlers.
Suntem dedicați respectării spiritului și intenției angajamentelor pe care ni le asumăm.
Menținem cele mai înalte standarde etice în tot ceea ce facem.

Prețuim onestitatea și sinceritatea.
Facem totul din pasiune, suntem mândrii de cariera noastră şi respectăm încrederea pe care ne-aţi acordat-o.
Menținem și lucrăm la cel mai înalt nivel de confidențialitate.
Interesele clienților noștri sunt mereu înaintea intereselor noastre.

Consultanții noștri aspiră la cele mai înalte standarde în ceea ce privește capacitatea, cunoștințele, experiența și profesionalismul şi sunt în continuă perfecţionare.

 

Transformam procesul tranzacţionării proprietăţii imobiliare, astfel încât ceea ce poate fi un proces lung şi complicat să devină uşor, rapid şi rentabil. Realty made easy